Pstruh s avokádovou salsou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém grilovacím plátu, potřeném olivovým olejem, opečeme brambory s červenou slupkou nakrájené na čtvrtky, asi 10 minut.
  • 2
    Olivovým olejem potřeme 4 plátky pstruha, rozdělené na polovinu, a z obou stran opékáme 4-5 minut. Zkontrolujeme, zda je pstruh propečený.
  • 3
    Jako další si nachystáme avokádovou salsu. V misce zamícháme kostičky oloupaného a vypeckovaného avokáda, nakrájenou neoloupanou malou okurku a středně velké rajče, obojí bez semínek, kostičky červené cibule, limetkovou šťávu, červený vinný ocet a lístky čerstvého koriandru.
  • 4
    Upečené brambory rozložíme na talíře, položíme na ně pstruha, polijeme avokádovou salsou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.