Pstruh s mandlemi a bylinkami
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 125gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceMandle plátky
- 2lžíceVoda pitná
- 2lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 2lžíceCitronová šťáva
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
42 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
26 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné pstruhy osolíme a pečeme na pánvi na rozehřátém másle asi 10 minut po každé straně. Upečené ryby přendáme na nahřátý talíř.
- 2Do vypečené šťávy vmícháme plátky mandlí a nasekané bylinky. Zředíme 2 lžícemi vody a krátce prohřejeme.
- 3Pstruhy na talíři přelijeme šťávou a pokapeme citronem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.