Pstruh v těstíčku s omáčkou

55 min.

Ingredience

  • Na omáčku
    • 1kusCibule
    • 1,5lžíceSójová omáčka
    • 0,5lžíceCukr krupice
    • 0,5lžíceCitronová šťáva
    • 1lžičkaZázvor mletý
    • 100mililitrůVývar drůbeží
    • 60lžicOlej rostlinný
    • 0,25lžičkaPaprika mletá pálivá
  • Na těstíčko
    • 3kusyVejce slepičí
    • 30gramůMouka pšeničná hladká
    • 1lžíceSolamyl
    • 1,5lžičkySójová omáčka
    • 60lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2369 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
232 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
616 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy očistíme, osolíme a namáčíme do těstíčka. Smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran do zlatova.
  • 2
    Na těstíčko umícháme vejce s moukou, Solamylem, sójovou omáčkou a olejem.
  • 3
    Během smažení ryb připravíme omáčku. Na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přimícháme cukr a ještě chvíli smažíme, než cukr zezlátne. Nakonec vmícháme zbylé suroviny a necháme prohřát.
  • 4
    Ryby podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.