Pstruh v těstíčku s omáčkou
55 min.
Ingredience
- 1kilogramPstruh
- 60mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na omáčku
- 1kusCibule
- 1,5lžíceSójová omáčka
- 0,5lžíceCukr krupice
- 0,5lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaZázvor mletý
- 100mililitrůVývar drůbeží
- 60lžicOlej rostlinný
- 0,25lžičkaPaprika mletá pálivá
- Na těstíčko
- 3kusyVejce slepičí
- 30gramůMouka pšeničná hladká
- 1lžíceSolamyl
- 1,5lžičkySójová omáčka
- 60lžicOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2369 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
232 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
616 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pstruhy očistíme, osolíme a namáčíme do těstíčka. Smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran do zlatova.
- 2Na těstíčko umícháme vejce s moukou, Solamylem, sójovou omáčkou a olejem.
- 3Během smažení ryb připravíme omáčku. Na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přimícháme cukr a ještě chvíli smažíme, než cukr zezlátne. Nakonec vmícháme zbylé suroviny a necháme prohřát.
- 4Ryby podáváme přelité omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.