Pstruh v zelném listě
55 min.

Ingredience
- 150gramůSlanina vepřová
- 2decilitryVíno červené
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 1000gramůPstruh
- 0,5kusZelí hlávkové červené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
34 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme. Škvarky naplníme očištěného, osoleného pstruha, spíchneme špejlí a na sádle vyškvařeném ze slaniny upečeme.
- 2Zelné listy spaříme a potom ještě 5 minut vaříme v osolené vodě. Zabalíme do nich rybu, stáhneme nití, vrátíme do výpeku a podlijeme vínem.
- 3Zapékáme dalších 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.