Pstruh v zelném listě

55 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
34 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme. Škvarky naplníme očištěného, osoleného pstruha, spíchneme špejlí a na sádle vyškvařeném ze slaniny upečeme.
  • 2
    Zelné listy spaříme a potom ještě 5 minut vaříme v osolené vodě. Zabalíme do nich rybu, stáhneme nití, vrátíme do výpeku a podlijeme vínem.
  • 3
    Zapékáme dalších 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.