Pstruzi dělaní v páře se zeleninou

50 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby omyjeme zevnitř a zvenčí, po obou stranách uděláme několik zářezů. Smícháme chilli olej, lžičku oleje, rybí omáčku a rýžové víno, touto směsí maso potřeme na povrchu i uvnitř.
  • 2
    Kapustu omyjeme, listy vyložíme napařovací vložku ve woku. Naskládáme na ni ryby a posypeme cukrem. Očistíme zázvor, mrkev a pórek a nakrájíme na tenké nudličky. Krátce je osmahneme na zbytku oleje a sezamovém oleji a rozložíme na ryby.
  • 3
    Do woku vlijeme 1/2 l vody, přivedeme k varu, vložíme napařovací vložku a zakryté vaříme v páře cca 15-20 minut.
  • 4
    Po vyjmutí ihned podáváme, jako přílohu můžeme použít rýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.