Pstruzi dušení v černém pivu
30 min.
Ingredience
- 800gramůPstruh
- 2kusyCibule
- 2kusyBobkový list
- 400mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
14 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
919 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné pstruhy osolíme, zakapeme citronem a pod fólií necháme v chladničce zhruba hodinu odpočinout. Cibuli nakrájíme na kolečka.
- 2Pstruhy vložíme s cibulí do rendlíku, podlijeme pivem, přidáme bobkový list a pod poklicí dusíme, až jsou ryby měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.