Pstruží krém
40 min.
Ingredience
- 500gramůPstruh
- 200gramůČervená řepa sterilovaná
- 2decilitryJogurt bílý
- 1lžičkaSůl
- 50gramůKřen
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
599 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
47 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Omyté pstruží maso upečeme na másle, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na velmi malé kousky.
- 2Červenou řepu nahrubo nastrouháme, přidáme k rybě, zalijeme jogurtem a smetanou ke šlehání. Podle chuti osolíme a dáme vychladit.
- 3Před podáváním pokrm posypeme nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.