Pstruzi na trávníku
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 800gramůPstruh
- 0,5lžičkaSardelová pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
250 mg
Vápník
20 g
Postup přípravy
- 1Z pstruhů odstraníme kůži, osolíme je, nakrájíme na menší kousky a na 1 hodinu uložíme do chladničky.
- 2Máslo smícháme se sardelovou pastou a směs rozehřejeme. Každý kousek ryby jí potřeme a zprudka opečeme.
- 3Opečené kousky pstruhů obalíme drobně nakrájenými bylinkami a ihned podáváme.
- 4Při dopékání nemá maso zhnědnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.