Pstruzi na trávníku

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
250 mg
Vápník
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pstruhů odstraníme kůži, osolíme je, nakrájíme na menší kousky a na 1 hodinu uložíme do chladničky.
  • 2
    Máslo smícháme se sardelovou pastou a směs rozehřejeme. Každý kousek ryby jí potřeme a zprudka opečeme.
  • 3
    Opečené kousky pstruhů obalíme drobně nakrájenými bylinkami a ihned podáváme.
  • 4
    Při dopékání nemá maso zhnědnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.