Pstruzi s jogurtem v alobalu
40 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaSkořice mletá
- 1špetkaKoriandr mletý
- 1špetkaAnýz mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1decilitrJogurt bílý
- 800gramůPstruh
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
24 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
49 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné pstruhy osolíme.
- 2Do rozpuštěného másla přidáme koření, citronovou šťávu a jogurt. Každou rybu v této směsi namočíme a zabalíme do alobalu. Ryby urovnáme na plech a pečeme zvolna v troubě 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.