Puding krupicový
8 min.
Ingredience
- 100gramůCukr krupice
- 1lžičkaCukr vanilka
- 1špetkaSůl
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 90gramůPšeničná krupice
- 0,75litrMléko polotučné
- 0,5kusPudinkový prášek - vanilkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
578 mg
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Mléko vlijeme do kastrolu, osolíme, osladíme, přisypeme pudinkový prášek, krupici, žloutek a za stálého míchání metlou vaříme 6–8 minut. Směs nalijeme do vodou vypláchnutých misek a necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.