Puding s tapiokou

90 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
29 g
Sacharidy
70 g
Cukr
26 g
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko přivedeme k varu, nasypeme do něj cukr, sůl, tapioku a přidáme máslo. Dobře promícháme a na velmi mírném ohni vaříme 20 minut. Stáhneme z ohně, zahustíme rozkvedlanými žloutky a opatrně vmícháme sníh z bílků. Hmotu nalijeme do formiček, vložíme do většího kastrolu s trochou vody a vaříme ve vodní lázni aspoň 50 minut.
  • 2
    Pudink necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.