Pudink krupicový se smetanou

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
2 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko přivedeme k varu, přisypeme krupici, cukr, sůl, přidáme máslo, přilijeme ananasový likér a vaříme 20 minut. Žloutky v hrnku rozkvedláme se smetanou a krupicovou hmoutu jimi zahustíme.
  • 2
    Pudink nalijeme do pekáčku, posypeme moučkovým cukrem a dáme zapéct. Z cukru se musí udělat cukrová poleva.
  • 3
    Pudink naporcujeme a doplníme ananasovým kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.