Pudink po indiánsku

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
395 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si oddělíme čtyři a půl šálku mléka, svaříme ho a vychladíme. Pak ho umístíme do vodní lázně, přimícháme mouku a vaříme asi dvacet minut do zhoustnutí. Vmícháme všechen med, máslo a koření. Vejce rozklepneme a rozšleháme, poté je přimícháme ke směsi. Vymastíme pekáč a vše do něj nalijeme, nakonec i zbytek mléka. Pudink pečeme asi hodinu dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.