Pudink po indiánsku
110 min.
Ingredience
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaSkořice mletá
- 5šálkůMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5šálekMouka kukuřičná
- 0,5šálekMed včelí
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
395 mg
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Nejprve si oddělíme čtyři a půl šálku mléka, svaříme ho a vychladíme. Pak ho umístíme do vodní lázně, přimícháme mouku a vaříme asi dvacet minut do zhoustnutí. Vmícháme všechen med, máslo a koření. Vejce rozklepneme a rozšleháme, poté je přimícháme ke směsi. Vymastíme pekáč a vše do něj nalijeme, nakonec i zbytek mléka. Pudink pečeme asi hodinu dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.