Pudink s kandovaným ovocem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka do něj vmícháme moučkový cukr, hrubou mouku, rozpuštěné vlažné máslo (40 g), mleté mandle a nasekané kandované ovoce.
  • 2
    Směs vložíme do máslem vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy, uzavřeme a vaříme ve vodní lázni asi 45 minut.
  • 3
    Uvařený pudink vyklopíme z formy a podáváme ozdobený kompotovaným ovocem nebo šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.