Pudink s mandlemi

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
35 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme změklé máslo, přisypeme cukr, mouku, přilijeme mléko, dobře rozmícháme a přivedeme k varu. Povaříme 15 minut, odstavíme a hrnec vložíme do vyhřáté trouby, aby se tekutina dostatečně odpařila. Po pár minutách vyjmeme a poté přimícháme rozkvedlané žloutky a sníh z bílků. Pudink nalijeme do formiček, necháme vychladnout a jednotlivé porce posypeme drcenými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.