Pudink s meruňkami

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
22 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu zalijeme studenou vodou a necháme nabobtnat. Žloutky utřeme s moučkovým cukrem, rozmícháme se želatinou a nakonec přimícháme tužší šlehačku. Vyšleháme středně tuhý krém, který rozdělíme do misek a dáme do lednice vychladit.
  • 2
    Mezitím omyjeme broskve, meruňky a třešně. Vypeckujeme a nakrájíme na stejnoměrné kostičky, které spolu promícháme a zalijeme sirupem s Maraskem.
  • 3
    Vychladlý pudink vyklopíme na dezertní talířky, ozdobíme ovocem a pokapeme sirupem s Maraskem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.