Pudink s tvarohem a ovocem
15 min.
Ingredience
- 8kusůJahody zahradní
- 70gramůCukr krupice
- 40gramůPudinkový prášek - vanilkový
- 100gramůTvaroh jemný
- 4decilitryMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
540 mg
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme pudink. Tvaroh prolisujeme a za stálého míchání do něj přidáváme vychladlý pudink a cukr.
- 2Krém rozdělíme do misek a ozdobíme jahodami (nebo jiným ovocem).
- 3Pudink podáváme dobře vychlazený s oplatkou nebo piškotem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.