Pudink se sirupem

195 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
28 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Formu vytřeme máslem a vlijeme do ní Zlatý sirup. Do mísy nasypeme mouku, tuk, strouhanku a cukr, dobře promícháme. Do směsi přidáme tolik mléka, abychom získali řidší těsto. Těsto nalijeme na sirup do formy, zakryjeme namaštěným papírem a alobalem.
  • 2
    Pečicí formu vložíme do hrnce s vroucí vodou, sahající do poloviny formy. Vaříme přibližně 3 hodiny, podle potřeby doplňujeme v nádobě vodu. Pudink vyklopíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.