Pudink studený krupicový

20 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1045 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
34 g
Sacharidy
169 g
Vláknina
914 mg
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko svaříme s citronovou kůrou, špetkou soli a máslem. Přisypeme krupici, rozmícháme a vaříme asi 10 minut.
  • 2
    Do ještě teplé kaše přimícháme žloutek a pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Formičky vypláchneme studenou vodou, naplníme kaší a necháme nejméně 2 hodiny v chladu.
  • 4
    Pudink vyklopíme a zalijeme malinovým sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.