Pudink toskánský

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pudinkové formičky vytřeme máslem. Do mísy dáme sušené ovoce a zalijeme teplou vodou. Necháme nasáknout 10 minut.
  • 2
    Ušleháme v míse žloutky s tvarohem, smícháme s moučkovým cukrem, pomerančovou kůrou, skořicí a promícháme.
  • 3
    Sušené ovoce scedíme a smícháme se směsí s měkkým tvarohem. Formičky naplníme touto směsí a dáme péct do předehřáté trouby na 15 minut při teplotě 180 stupňů.
  • 4
    Můžeme podávat teplé nebo studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.