Pudink z kukuřičné moučky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
36 g
Cukr
12 g
Vápník
145 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V 250ml mléka rozkvedláme kukuřičnou moučku a vejce.
  • 2
    Do kastrůlku vlijeme zbylé mléko, přidáme cukr, vanilkový cukr a sůl. Uvedeme do varu a za stálého míchání přilijeme v mléce rozkvedlanou maizenu. Povaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Pudinkovou formu vypláchneme studenou vodou, nalijeme do ní uvařený pudink a necháme vychladnout.
  • 4
    Po vychladnutí opatrně vyklopíme z formy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.