Pudink z kyselého zelí

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nakrájíme cibuli, hlávku zelí opláchneme a nakrájíme na proužky.
  • 2
    Osmahneme v hrnci na oleji cibuli, přidáme nakrájené zelí a vše smícháme a podusíme.
  • 3
    Když zelí změkne, vše přendáme do pekáčku.
  • 4
    Než dáme pudink péct, pomažeme povrch rajčatovým protlakem a posypeme nakrájenými plátky uzené krkovice.
  • 5
    V hrnečku rozmícháme smetanu s rozmarýnem a směsí zalijeme uzené maso se zelím.
  • 6
    Posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.