Pudink z kyselého zelí
65 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 100gramůSmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaRozmarýn sušený
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 50gramůSýr Eidam cihla 30%
- 5plátkůUzená vepřová krkovička
- 3lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a nakrájíme cibuli, hlávku zelí opláchneme a nakrájíme na proužky.
- 2Osmahneme v hrnci na oleji cibuli, přidáme nakrájené zelí a vše smícháme a podusíme.
- 3Když zelí změkne, vše přendáme do pekáčku.
- 4Než dáme pudink péct, pomažeme povrch rajčatovým protlakem a posypeme nakrájenými plátky uzené krkovice.
- 5V hrnečku rozmícháme smetanu s rozmarýnem a směsí zalijeme uzené maso se zelím.
- 6Posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.