Pudinkové hody II

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 250mililitrůSmetana
    • 2kusyCukr vanilka
    • 250gramůOstružiny
    • 3lžíceCukr krupice
    • 1,5litryMléko polotučné
    • 1baleníPuding s příchutí karamel v prášku
    • 1baleníPudinkový prášek - čokoládový
    • 1baleníPudinkový prášek - vanilkový
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
7 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vždy z 0,5 litru mléka, 1 lžíce cukru a 1 pudinkového prášku uvaříme odděleně vanilkový, čokoládový a karamelový pudink.
  • 2
    Formu vypláchneme studenou vodou a pak do ní postupně nalijeme za sebou vlažný vanilkový, karamelový a čokoládový pudink tak, aby každý tvořil jednu vrstvu.
  • 3
    Formu vložíme do chladničky a pudink necháme do druhého dne chladit.
  • 4
    Pak pudinkovou bábovku vyklopíme na plochou mísu, střed naplníme rozmačkanými ostružinami s vanilkovým cukrem a celou potřeme do tuha našlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.