Punč z červeného vína a citrusy

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a osušíme citron, pomeranč i mandarinky. Citrusy oloupeme, zbavíme všec bílých (hořkých) blanek. Dužiny nakrájíme na kostičky. Sladké hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a odstraníme semínka. Do skleněného džbánu nalijeme vychlazené červené víno (např. Rulandské modré), 3 lžíce Portského červeného vína, koňak, vychlazenou sodovku, osladíme podle chuti, přidáme rozkrájené ovoce a promícháme. Ovocný punč nalijeme do vysokých sklenic se slámkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.