Pusinkové housenky

85 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
353 mg
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky šleháme do tuhého sněhu, přidáme cukr a ocet. Sníh rozdělíme, jednu část obarvíme světle růžovovou, druhou světle zelenou potravinářskou barvou.
  • 2
    Naplníme do cukrářských sáčků a na plechu s pečícím papírem tvoříme malé housenky /krouživým pohybem/.
  • 3
    Z různých posypů ve tvaru kuliček uděláme oči a posypeme kokosem nebo cukrem.
  • 4
    Pečeme v mírné troubě 25 minut, vypneme a pusinky necháme ještě půlhodinku v troubě, aby byly křehké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.