Pyré z telecího masa
30 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí plec
- 1špetkaCitronová kůra
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5hrnekVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
74 mg
Cukr
476 mg
Postup přípravy
- 1Vodu a na kousky nakrájené telecí maso mixujeme asi 2 minuty. Směs přendáme do kastrolu a dusíme asi 10 minut. Podušené maso vrátíme znovu do mixéru a chvíli mixujeme. Přidáme 2 vejce, sůl, citronovou kůru a vše rozmixujeme na kaši. V kastrole na ohni znovu umícháme dohusta. Pyré podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.