Raci Monte Carlo

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
669 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
38 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
400 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné raky uvaříme, scedíme, necháme vystydnout a maso vybereme.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, vymačkáme z nich přebytečnou tekutinu, nakrájíme je nadrobno. Kapary vypereme a spolu se sardelovými řezy posekáme na jemno.
  • 3
    Majonézu smícháme s citrónovou šťávou, osolíme, přidáme chilli, sardelky, rajčata a kapary, vmícháme račí maso a zjemníme ušlehanou smetanou. Podáváme ozdobené plátky natvrdo uvařených vajec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.