Raci vaření
35 min.
Ingredience
- 24kusůRak říční
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceKopr čerstvý
- 4litryVoda pitná
- 0,5lžičkaKmín celý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
96 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
155 mg
Cukr
20 mg
Postup přípravy
- 1Do 3-4l vody přidáme sůl, kopr, kmín a vaříme asi 10 minut. Očištěné, živé raky vložíme do vroucí vody a hrnec přikryjeme. Raky necháme táhnout ve vývaru asi 12 minut - mají mít pěknou červenou barvu.
- 2Podáváme v horké míse s procezeným vývarem. Sypeme čerstvým koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.