Ragú z ryb a uzeného masa
50 min.
Ingredience
- 300gramůKapr obecný
- 300gramůÚhoř říční
- 1lžičkaSůl
- 1kusCibule
- 120gramůŽampiony čerstvé
- 50gramůMáslo čerstvé
- 500gramůZelenina kořenová
- 2kusyBobkový list
- 200mililitrůVíno červené
- 300mililitrůHovězí vývar základní
- 2lžičkyJíška instantní
- 300gramůVepřový bok uzený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
39 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté kapří maso povaříme chvíli v osolené vodě, vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Úhoře a uzené maso nadrobno nakrájíme, mírně osolíme a spolu s kapřím masem vložíme do hrnce. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, máslo, očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu, bobkový list a vše zalijeme vínem a vývarem. Zvolna dusíme doměkka.
- 2Kousky masa vyjmeme a upravíme na servírovací mísu. Zeleninu propasírujeme, zahustíme jíškou a chvíli povaříme. Nalijeme na kousky ryb a pokrm ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.