Ragú z ryb a uzeného masa

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
39 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kapří maso povaříme chvíli v osolené vodě, vyjmeme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Úhoře a uzené maso nadrobno nakrájíme, mírně osolíme a spolu s kapřím masem vložíme do hrnce. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, očištěné, na plátky nakrájené žampiony, máslo, očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu, bobkový list a vše zalijeme vínem a vývarem. Zvolna dusíme doměkka.
  • 2
    Kousky masa vyjmeme a upravíme na servírovací mísu. Zeleninu propasírujeme, zahustíme jíškou a chvíli povaříme. Nalijeme na kousky ryb a pokrm ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.