Rajčata dušená s vepřovým masem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
41 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou vepřovou plec osolíme a posypeme majoránkou. Maso dáme v pekáčku dusit do trouby. Během pečení je podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou.
  • 2
    Když maso změkne, přidáme na dílky nakrájená rajčata a přilijeme víno. Dusíme doměkka.
  • 3
    Potom maso nakrájíme na plátky, rajčata se šťávou prolisujeme zpět na maso a chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo s bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.