Rajčata dušená s vepřovým masem
80 min.
Ingredience
- 800gramůVepřová plec
- 800gramůRajčata
- 3decilitryVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaMajoránka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
41 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omytou vepřovou plec osolíme a posypeme majoránkou. Maso dáme v pekáčku dusit do trouby. Během pečení je podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou.
- 2Když maso změkne, přidáme na dílky nakrájená rajčata a přilijeme víno. Dusíme doměkka.
- 3Potom maso nakrájíme na plátky, rajčata se šťávou prolisujeme zpět na maso a chvíli podusíme.
- 4Podáváme s rýží nebo s bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.