Rajčata dušená se smetanou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata rozkrojíme příčně na poloviny.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli, přidáme rajčata a osmažíme je.
  • 3
    Rajčata obrátíme, kolem nich nalijeme smetanu, krátce podusíme a vyjmeme. Šťávu povaříme a nalijeme přes rajčata.
  • 4
    Podáváme k pečenému nebo vařenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.