Rajčata plněná kapřím masem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
36 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra uvaříme v osolené a okyselené vodě. Zbavíme jej kůže a kostí a nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Nakrájené kapří maso smícháme s uvařenými nakrájenými vejci a majonézou.
  • 3
    Z omytých rajčat seřízneme vršky, dužinu lžičkou vydlabeme a rajčata naplníme připravenou rybí směsí. Odříznuté vršky přiklopíme zpět na rajčata.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.