Rajčata po italsku
20 min.

Ingredience
- 4kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaMajoránka
- 2kusyVejce slepičí
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na menší kousky, osolíme a krátce podusíme.
- 2Potom rajčata zalijeme rozšlehaným vejcem s nastrouhaným sýrem, necháme srazit a omastíme máslem.
- 3Na talíři každou porci posypeme špetkou majoránky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Rajčata po italsku
Výborné 😉