Rajčata s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 150gramůRajčata
- 5gramůOlej olivový
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 50gramůRohlík celozrnný
- 0,25kusVejce slepičí
- 100gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 0,5lžičkaPetržel - nať
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Tuňáka vyklopíme z konzervy a v míse rozdělíme na kousky. Přidáme kousek nakrájeného vařeného vejce a omytá, na plátky nakrájená rajčata.
- 2Vše zakapeme olejem rozmíchaným se solí, pepřem, citronovou šťávou a nasekanou petrželkou.
- 3Podáváme s celozrnným pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.