Rajčata s vejci a bylinkami
20 min.
Ingredience
- 500gramůRajčata
- 4kusyVejce slepičí
- 600mililitrůVoda pitná
- 1kusSalát hlávkový
- 1kusCibule
- 120gramůMajonéza
- 2špetkySůl
- 1lžíceŘeřicha
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, nakrájíme na plátky. Omytá rajčata nakrájíme na kolečka, cibuli rozkrájíme nadrobno, omytou řeřichu nasekáme nahrubo, majonézu rozmícháme se solí. Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat.
- 2Servírovací mísu vyložíme listy salátu, naskládáme na ně střídavě plátky rajčat, vajec a přelijeme majonézou. Před podáváním salát posypeme cibulí a řeřichou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.