Rajčata s vejci a bylinkami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, nakrájíme na plátky. Omytá rajčata nakrájíme na kolečka, cibuli rozkrájíme nadrobno, omytou řeřichu nasekáme nahrubo, majonézu rozmícháme se solí. Salát rozebereme na listy, opláchneme, necháme okapat.
  • 2
    Servírovací mísu vyložíme listy salátu, naskládáme na ně střídavě plátky rajčat, vajec a přelijeme majonézou. Před podáváním salát posypeme cibulí a řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.