Rajčatová salsa s citronem
10 min.
Ingredience
- 3lžícePetržel - nať
- 24kusůRajčata Cherry
- 1lžíceChilli omáčka
- 3lžíceOcet vinný
- 4lžíceOlej olivový
- 3kusyCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
43 mg
Postup přípravy
- 1Rajčátka nakrájíme nebo rozmačkáme, citrony oloupeme a rozdělíme na dílky, petrželku nasekáme najemno. Všechny suroviny spolu promícháme a necháme vychladit v lednici.
- 2Omáčka je vhodná ke kuřecímu masu, rybám, vepřovému masu, ale i zelenině, jako je chřest nebo artyčoky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.