Rajčatová se sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme na jemno cibuli a celer, podusíme na másle. Když začne cibule růžovět, přisypeme mouku a vše opražíme.
  • 2
    Spaříme oloupaná a nakrájená rajčata (případně protlak) a přidáme.
  • 3
    Osolíme, přilijeme vodu a rozvaříme. Dochutíme trochou cukcu.
  • 4
    Polévku přecedíme a podáváme. Na závěr posypeme v talířích nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.