Rajčatová šlehačka

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
888 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
85 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata krátce spaříme, oloupeme a po rozkrojení odstraníme semena a šťávu. Dužinu jemně nakrájíme.
  • 2
    Smetanu ušleháme, mírně osladíme, osolíme a vmícháme do ní připravená rajčata. Podle potřeby okyselíme citronovou šťávou.
  • 3
    Podáváme k rostbífu nebo k šunce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 23. 9. 2015
Rajčatová šlehačka
Tato šlehačka je vhodná na zdobení předkrmů. My jsme ji použili k vynikající slanině. Jen to nepřežeňte s citronovou šťávou. Hned napoprvé jsem měla šlehačku moc kyselou a nebylo to ono. Podruhé jsem si už dala pozor.