Rajčatová španělská polévka

30 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
34 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v pánvi 2 lžíce oleje, přidáme nakrájenou cibuli, rozetřený stroužek česneku, nakrájenou papriku a smažíme vše 3 minuty. Přidáme chilli podle chuti a nakrájená rajčata a vše podusíme, dokud směs nezhoustne.
  • 2
    Přidáme vývar a nakrájený chléb na kostičky a vaříme 15 minut, dokud polévka nezhoustne.
  • 3
    Připravíme si česnekový chléb. Krajíce chleba (bagety) opečeme na středně rozpáleném grilu, každý krajíc pokapeme olejem, vetřeme do nich zbylý česnek, posypeme sýrem a 3 minuty necháme grilovat, dokud se sýr nerozpustí.
  • 4
    Posypeme chilli a podáváme k polévce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.