Rajčatovo-řeřichový chleba
10 min.
Ingredience
- 120gramůChléb slunečnicový
- 2lžičkyMáslo čerstvé
- 2lžíceProtlak rajčatový sterilovaný
- 2lžíceŘeřicha
- 2kusyRajčata
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Dva krajíce slunečnicového celozrnného chleba namažeme máslem, nebo dietním margarínem a rajčatovým protlakem.
- 2Omyjeme řeřichu, necháme okapat a polovinu naklademe na chleba. Omyjeme a rozpůlíme rajčata, zbavíme je slupky a nakrájíme na plátky.
- 3Chleby obložíme plátky rajčat, opepříme a zbytkem řeřichy ozdobíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.