Rajčatovo-řeřichový chleba

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dva krajíce slunečnicového celozrnného chleba namažeme máslem, nebo dietním margarínem a rajčatovým protlakem.
  • 2
    Omyjeme řeřichu, necháme okapat a polovinu naklademe na chleba. Omyjeme a rozpůlíme rajčata, zbavíme je slupky a nakrájíme na plátky.
  • 3
    Chleby obložíme plátky rajčat, opepříme a zbytkem řeřichy ozdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.