Rajčatový protlak s olivami a těstovinami
35 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 50gramůOlivy zelené
- 50gramůOlivy černé
- 40mililitrůOlej olivový
- 400gramůTěstoviny Tagliatelle
- 200mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
4 g
Cukr
636 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté slijeme a dáme stranou.
- 2Olivy pokrájíme na menší kousky, smícháme s najemno pokrájenou cibulí a olejem.
- 3Vše vmícháme do protlaku a necháme chvíli prohřát na ohni.
- 4Hotovu omáčku vmícháme do těstovin a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.