Rajčatový salát s ředkvičkami
30 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 3kusyRajčata
- 80gramůŘedkvička
- 20mililitrůOlej olivový
- 15mililitrůCitronová šťáva
- 2špetkySůl
- 25gramůSalát hlávkový
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
50 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme a oloupeme. Nakrájíme na kostičky, omyté ředkvičky na plátky a cibuli na kolečka. Na talířky položíme listy hlávkového salátu, na ně položíme kousky rajčat a ředkviček, navrch trochu cibule, osolíme, zakapeme olejem a citronovou šťávou.
- 2Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.