Rajčatový talíř

10 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
37 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou červenou cibuli a stroužky česneku pokrájíme na tenké plátky. Omytá zralá rajčata pokrájíme na plátky silné 5-6mm. Mozzarellu nakrájíme na teká kolečka a slaný balkánský sýr pokrájíme na kostičky velké 1x1cm.
  • 2
    Velký talíř dokruhu ozdobně obložíme pokrájenými plátky rajčat, mezi ně poklademe plátky mozzarely, kroužky červené cibule a plátky česneku. Vše posypeme provensálským kořením, pokapeme olivovým olejem a posypeme čerstvě pomletým bílým pepřem. Po celém talíři s rajčaty rozhodíme malé kostičky balkánského sýru a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.