Řapíkatý celer dušený na másle
30 min.
Ingredience
- 400gramůCeler řapíkatý
- 50gramůMáslo čerstvé
- 3lžíceVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté řapíky celeru nakrájíme na proužky a osmažíme na rozehřátém másle.
- 2Podlijeme trochou vody (nebo lépe šťávy z pečeného masa), osolíme a dusíme pod pokličkou asi 15 minut doměkka.
- 3Měkký celer vyjmeme, šťávu vydusíme do hustoty sirupu a nalijeme na celer.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.