Řapíkatý celer v omáčce vinaigrette se sherry

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svazek celeru očistíme a nakrájíme na 2 cm dlouhé kousky. Řeřichu opereme a osušíme, salát rozebereme. Šalotku oloupeme a nasekáme na drobno.
  • 2
    Ocet promícháme se solí, pepřem, hořčicí, šalotkou a olejem.
  • 3
    Kukuřici v konzervě necháme okapat, poté ji promícháme s celerem a upravíme s řeřichou a listovým salátem. Přelijeme zálivkou vinaigrette a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.