Ravioli s rybízem

45 min.
Evropa

Ingredience

      • 250gramůListové těsto
      • 160gramůMarmeláda rybízová
      • 200gramůŽelé rybízové
      • 1špetkaSůl
      • 2000mililitrůVoda pitná
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    451 kcal
    Bílkoviny
    4 g
    Tuky
    18 g
    Sacharidy
    70 g
    Vláknina
    925 mg
    Vápník
    26 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Listové těsto rozválíme na tenký plát, ze kterého vykrájíme kolečka. Doprostřed každého kolečka položíme lžičku rybízové zavařeniny, těsto přehneme a okraje těsta k sobě přitiskneme a zpevníme.
    • 2
      Do vroucí vody dáme špetku soli, nasypeme ravioli a pozvolna vaříme 15 minut. Scedíme, ještě teplé rozdělíme na talíře a každou porci přelijeme rozehřátým rybízovým želé.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.