Ravioly se smržovou smetanou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
21 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
589 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené smrže necháme nabobtnat ve vlažné vodě. Ravioly uvaříme v osolené vodě al dente.
  • 2
    Mezitím rozpálíme máslo a orestujeme na něm nasekanou šalotku. Přidáme najemno nasekané žampiony a podusíme. Poté přilijeme výluh ze smržů a bílé víno a vaříme do zhoustnutí. Vmícháme smetanu a smrže a zvolna ještě asi 5minut provaříme. Omáčku ochutíme pepřem.
  • 3
    Ravioly scedíme a podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.