Rebarbora s drobenkou

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rebarboru očistíme, odstraníme listy a oloupeme. Nakrájíme na 2,5 cm velké kousky, dáme do hrnce, přidáme vodu, cukr a citrónovou šťávu. Zakryjeme pokličkou a dusíme 10 minut na mírném ohni, až je rebarbora měkká.
  • 2
    Smícháme mouku, cukr a máslo na drobenku. Vařenou rebarboru dáme do zapékací misky o průměru 20 cm a posypeme ji drobenkou.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě na 220°C asi 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.