Rebarbora ve víně
40 min.
Ingredience
- 250gramůReveň (Rebarbora)
- 125mililitrůVíno červené
- 125mililitrůVoda pitná
- 130gramůCukr krupice
- 1lžíceSolamyl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
33 g
Postup přípravy
- 1Rebarboru oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kousky.
- 2V kastrole ohřejeme vodu s červeným vínem a cukrem, přidáme rebarboru a povaříme asi 10 minut. Měkkou rebarboru vyjmeme a necháme na chladném místě.
- 3Vývar z vína přecedíme a svaříme na polovinu množství. Zahustíme solamylem, přidáme k rebarboře a chladíme asi 2 hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.