Rebarborová kaše s rybízem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuličky červeného rybízu otrháme, omyjeme, rozložíme na ubrousek a necháme oschnout. Rebarboru očistíme, nakrájíme na menší kousky, nasypeme do mixéru, přidáme třtinový cukr, zakápneme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou a rozmixujeme na kaši.
  • 2
    Rebarborovou kaši rozdělíme do misek, posypeme kuličkami rybízu a před podáváním dáme do lednice vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.